Πρωτεινικές  Μπάρες  

Mεταφορά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα e-shop

 

 

 

 

 

 

Απολαύστε όλες τις ώρες, αυτές τις πρωτεϊνικές μπάρες με πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες (χαμηλούς υδατάνθρακες)  πλούσιες σε πρωτεΐνες, μειωμένων θερμίδων.

Ποικιλία γεύσεων με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.

 

Δοκιμάστε ακόμη τις carb free (<5γρ. υδατανθράκων/τεμάχιο)  "ελεύθερες υαδατανθράκων" μπάρες που μπορούν να καταναλωθούν ελεύθερα στο ενδιάμεσο χωρίς σημαντική αλλαγή στα επίπεδα της γλυκόζης του αίματος. Υπάρχουν σε 2 γεύσεις πρωτεινική μπάρα  Βανάνα και πρωτεινική μπάρα Ροδάκινο του πάθους.

Ενώ με την μπάρα υποκατάστατο γεύματος (Μeal Replacement Bar) μπορείτε άνετα να αντικαταστήσετε οποιοδήποτε γεύμα σας διότι  προσφέρει όλα τα απαραίτητα συστατικά ενός πλήρους γεύματος, υδατάνθρακες, λιπαρά, πρωτείνες (απαραίτητα λιπαρά οξεά και αμινοξέα) και 50% από όλα ιχνοστοιχεία ( βιταμίνες και  μέταλλα) που χρειάζεται ο οργανισμός καθημερινά.

Ιδανικες για όσους κάνουν δίαιτα και γυμνάζονται. Λόγω των πολλών εδώδιμων ινών είναι χορταστικες και βοηθούν  στην καλή λειτουργία του εντέρου.

Ιδιαίτερα πρακτικές για αθλητές που θέλουν να διατηρήσουν και να αυξήσουν την μυική τους μάζα λόγω τις περιεκτικότητας τους κατά βάση σε πρωτείνη γάλακτος.